BAZA WOLONTARIUSZY

Kontakt do poszczególnych wolontariuszy poprzez Fundację.

Lista wolontariuszy

(dane kontaktowe poszczególnych wolontariuszy dostępne w Fundacji)

1. WOLONTARIUSZ NR 1

Kobieta, w średnim wieku, bezrobotna, bez doświadczenia w wolontariacie bardzo chętnie pomoże starszej osobie w robieniu zakupów lub drobnych pracach w domu. Dyspozycyjność 2 razy w tygodniu w godzinach do południa.

2. WOLONTARIUSZ NR 2

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się, niepełnoletnia, doświadczenie w Szkolnym Kole Wolontariatu bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji.

3. WOLONTARIUSZ NR 3

4. WOLONTARIUSZ NR 4

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się, niepełnoletnia, brak doświadczenia w wolontariacie - bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji, bardzo lubi zwierzęta.

5. WOLONTARIUSZ NR 5

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się, niepełnoletnia, doświadczenia w zbiórkach dla Schroniska, bardzo chętnie pomoże jakiejś starszej lub schorowanej osobie w wyprowadzaniu psa na dłuższe spacery, deklaruje chęć max 2 razy w tygodniu.

6. WOLONTARIUSZ NR 6

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się się w szkole ponadpodstawowej, niepełnoletnia, bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji, była wolontariuszką WOŚP.

7. WOLONTARIUSZ NR 7

8. WOLONTARIUSZ NR 8

9. WOLONTARIUSZ NR 9

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się w szkole podstawowej, niepełnoletnia, doświadczenia w zbiórkach dla Schroniska, bardzo chętnie pomoże w organizacji zajmującej się opieką nad zwierzętami, lub w schronisku dla zwierząt.

10. WOLONTARIUSZ NR 10

Kobieta, w średnim wieku, czynna zawodowo, bez doświadczenia w wolontariacie bardzo chętnie pomoże starszej osobie w robieniu zakupów lub drobnych pracach w domu. Dyspozycyjność 2 razy w tygodniu w godzinach popołudniowych.

11. WOLONTARIUSZ NR 11

Młoda dziewczyna, ucząca się w szkole podstawowej, doświadczenie w Szkolnym Kole Wolontariatu bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji.

12. WOLONTARIUSZ NR 12

Młoda dziewczyna, ucząca się w szkole podstawowej, bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji, lubi zajęcia plastyczne/artystyczne.

13. WOLONTARIUSZ NR 13

Młoda dziewczyna, ucząca się w szkole podstawowej, bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji, uzdolniona plastycznie.

14. WOLONTARIUSZ NR 14

Młody chłopak, uczący się w szkole podstawowej, bardzo chętnie zaangażuje się na stałe w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji, bardzo lubi gry logiczne.

15. WOLONTARIUSZ NR 15

Młody chłopak, uczący się w szkole ponadpodstawowej, bardzo chętnie pomoże jakiejś organizacji (instytucji, grupie) założyć stronę internetową.

16. WOLONTARIUSZ NR 16

Kobieta, zaraz po studiach, czynna zawodowo, bardzo duże doświadczenie w wolontariacie, chętnie pomoże przy działaniach promocyjnych np. w mediach społecznościowych. Chętnie nawiąże współpracę z 1 organizacją na dłużej.

17. WOLONTARIUSZ NR 17

Kobieta, w średnim wieku, aktualnie nie prasuje, bez doświadczenia w wolontariacie bardzo chętnie pomoże starszej osobie w robieniu zakupów lub drobnych pracach w domu. Dyspozycyjność kilka razy w tygodniu.

18. WOLONTARIUSZ NR 18

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się, niepełnoletnia, brak doświadczenia w wolontariacie - bardzo chętnie zaangażuje się w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji pomagającej zwierzętom.

19. WOLONTARIUSZ NR 19

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się, ale pełnoletnia, doświadczenie w wolontariacie - bardzo chętnie zaangażuje się w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji np. prowadzenie fanpage na Facebooku lub pomoc w obsłudze INSTAGRAM.

20. WOLONTARIUSZ NR 20

Dziewczyna, nastolatka, ucząca się, ale pełnoletnia, doświadczenie w wolontariacie - bardzo chętnie zaangażuje się w wolontariat w jakiejś konkretnej organizacji, lubi robić zdjęcia.

21. WOLONTARIUSZ 21

Chłopak, studiuje dziennie, zdolności w języku angielskim (zwłaszcza rozbudowane słownictwo), dyspozycyjny w godzinach pozaszkolnych oraz w prawie każdy dzień wolny. Chętnie pomoże w tłumaczeniach lub korepetycjach.

22. WOLONTARIUSZ 22

Uczennica szkoły ponadpodstawowej, dysponuje czasem głównie w weekendy. Mogłaby pomóc w: odrabianiu lekcji, pomoc zwierzętom, zajmowanie się (czytanie, zabawa itd.) maluchami, pomoc w przeróżnych zbiórkach, projektach i innych.

23. WOLONTARIUSZ 23

Kobieta w średnim wieku, czynna zawodowo, doświadczenie w wolontariacie. Tworzy wszelkiego rodzaju rękodzieło artystyczne takie jak biżuteria, decoupage, scrapbooking oraz szycie zabawek, misiów, przytulanek i ciuszków. Chętnie nawiąże współpracę z jakaś Fundacją.

24. WOLONTARIUSZ 24

Dziewczyna, studentka na studiach zaocznych, dodatkowo pracuje. Ma doświadczenie w kwestowaniu pieniędzy na WOŚP. Chciałaby podróżować i poznawać nowych, interesujących ludzi. Całkiem dobrze radzi sobie z językiem angielskim i jakiś czas temu zaczęła naukę francuskiego.

25. WOLONTARIUSZ 25

Chłopak, student na studiach dziennych. Od roku tworzy własne filmy, kilka razy brał udział w eventach jako wolontariusz/animator, lubi  wszelkie formy tworzenia czegoś swojego. Chętnie pomoże jako wolontariusz – najchętniej zdalnie.

26. WOLONTARIUSZ 26

Dziewczyna, uczennica szkoły ponadpodstawowej. Chętnie podejmie się każdej formy wolontariatu, jest mobilna w godzinach popołudniowych, szczególnie jednak w dni wolne i weekendy. Interesuję się sportem, szczególnie piłką nożną, tenisem ziemnym i skokami narciarskimi, jak również teatrem, literaturą światową.

27. WOLONTARIUSZ 27

Dziewczyna, uczennica szkoły ponadpodstawowej. Jest młodą, punktualną, godną zaufania osobą. Pomaganie innym sprawia jej niesamowitą radość i daje wiele pozytywnej energii. Lubi i potrafi też opiekować się dziećmi.

28. WOLONTARIUSZ 28

Dziewczyna, uczennica szkoły podstawowej (ostatnia klasa). Bardzo chętnie pomoże w zajęciach dziećmi ponieważ mam w tym doświadczenie, uwielbia zwierzęta.

29. WOLONTARIUSZ 29

Dziewczyna,  uczennica liceum, która nie boi sie żadnych nowych wyzwań, w swoim długoletnim doświadczeniu miała okazje wspomóc "Szlachetną Paczkę", angażować się w wiele spontanicznych i jednorazowych akcjach oraz pracować z osobami niepełnosprawnymi.

30. WOLONTARIUSZ 30

Dziewczyna, uczęszcza do szkoły podstawowej, nie ma zbyt dużego doświadczenia jako wolontariuszka, ale jest osobą otwartą i chętnie zaangażuje w pomoc zwierzętom lub osobom starszym.

31. WOLONTARIUSZ 31

Dziewczyna, studentka – studia dziennie. Oferuje wsparcie w realizacji projektów oraz organizowaniu wydarzeń społecznych.

32. WOLONTARIUSZ 32

Dziewczyna, studentka – studia dzienne. Uwielbia pracę z dziećmi. Ma młodsze rodzeństwo w wieku przedszkolnym, dlatego też ma doświadczenie . Brała udział w wielu akcjach charytatywnych m.in. w WOŚP i Szlachetna Paczka.

33. WOLONTARIUSZ 33

Mężczyzna w średnim wieku, czynny zawodowo. Pracuje jako kierowca, ma mało wolnego czasu, ale jest w stanie poświęcić 1-2h godziny tygodniowo na pomoc np. przy transporcie.

Obraz